Masina de spalat SIEMENS SIWAMAT PLUS 3803

Buna seara. Am citit cu mare interes aproape toate comentariile legate de subiectul Reparatii masini de spalat. Stit cum e, pana nu o patesti, de ce sa te interesezi?. Constat ca sunt si oameni de suflet care doresc sa iti dea un sfat, o idee, un ajutor.....si bine fac. Dar sa trecem la subiect. Am o masina de spalat model SIEMENS SIWAMAT PLUS 3803. Pornesc programul de spalare, se umple cuva cam un sfert cu apa si nu se mai roteste cuva. Am desfacut in spatele masinii iar cureaua nu este rupta. Problema este ca eu ma gandesc sa fie cumva doar condensatorul? De ce intreb acest lucru? Fiindca butonul rosu care ar trebui sa luminezeatunci cand porneste programul de splalat nu mai functioneaza. Sunt intr-o mare dilema si de aceea va cer ajutorul. Credeti ca daca desfac cureaua care leaga motorul de cuva ca sa vad mai intai dc motorul merge este o idee buna? Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez...... Va multumesc anticipat.
Buna.Aceasta masina nu are condensator,in cazul dvs trebuie doar schimbati carbunii la motor si masina va merge fara probleme.
Va multumesc pentru sfat si pentru raspuns. Defectiunea a fost exact carbunii de la motor. Au costat 22 de euro dar, credeu, a meritat. Mult succes in continuare.