scris de
Catalin999 la data 08 Dec 2013, 10:42 soluţie
Buna ziua, am o masina de spalat Rombiz Waveline WM1000 si de ceva vreme scoate niste sunete la evacuarea apei, ceva de genul unui scartait, a mers fara probleme asa dar acum nu mai incepe programul de stoarcere, si in timpul spalarii cuva se invarte normal dar din cand in cand are niste variatii de turatie, parca ar incepe sa stoarca, scoate un sunet ca o pocnitura si dupa revine la turatia mica. Nu arata nici un mesaj de avarie pe leduri. O idee care ar putea fi defectul? Va multumesc anticipat. Catalin

scris de
GHITA la data 08 Dec 2013, 16:07 soluţie
Buna.Masina se opreste inainte de stoarcere cu apa in ea?
In momentul in care se opreste si nu face stoarcerea apa este evacuata din masina?
Scartaitul se aude de la pompa,este uzata si trebuie schimbata.

scris de
Catalin999 la data 08 Dec 2013, 17:28 soluţie
Evacueaza apa dar nu stoarce rufele, doar le invarte cateva minute si dupa aceea se opreste ca si cum s-ar fi terminat programul normal.

scris de
GHITA la data 08 Dec 2013, 22:08 soluţie
Daca pui direct masina pe stoarcere o face?
Stoarcerile din programul de clatire le face?
Daca nu le face nici asa atunci va trebui sa schimbi motorul,se intampla acelasi lucru ca si la postul de mai sus.

scris de
Catalin999 la data 09 Dec 2013, 21:20 soluţie
Nu stoarce nici pe programul de stoarcere si nici pe clatire. Mi-a decuplat si sigurantele pe prize azi.

scris de
GHITA la data 09 Dec 2013, 21:49 soluţie
Inseamna ca motorul era problema si acum s-a dus de tot,asta e.

scris de
Catalin999 la data 13 Dec 2013, 17:25 soluţie
Am rezolvat... era motorul intradevar, erau foarte uzate periile de la rotor, le-am inlocuit si acum merge ca noua. Va multumesc pentru sfaturi