Masina de spalat Privileg 22514

Buna ziua!Am o masina de spalat Privileg 22514, care dupa ce o pornesc isi continua programul normal pentru o jumatate de ora, iar apoi se opreste brusc, ramanand si apa in centrifuga.Am curatat filtrul, insa nu am remediat situatia.As vrea doar daca e posibil, sa-mi spuneti ce anume ar putea fi, si desigur daca se poate sa fie reparata. Va multumesc anticipat,
Cred ca aveti probleme cu incalzirea apei,masina nu incalzeste apa si intra in avarie.Pentru verificare alegeti un program de spalare cu apa rece,ar trebui sa mearga fara probleme pana la capat.Daca incalzeste totusi apa atunci ar putea sa fie infundata sita la pompa de evacuare si masina nu poate evacua apa. Deci defectul ar putea fi rezistenta de incalzire sau pompa de evacuare.
Am pornit din nou masina de spalat la program normal 30 grade, s-a oprit dupa vreo 2 minute, iar apoi din nou la program scurt 30 grade, si s-a oprit iar dupa 2 minute,MAsina de spalat afiseaza 'Ende' adica 'terminare'.Sa fie atunci rezistenta de incalzire sau pompa de evacuare cum ati mentionat d-voastra_ iar daca e asa e o problema rezolvabila doar de un specialist, sau e ceva ce se pot solutiona acasa?