Masina de spalat Indesit WIN101 - la stoarcere se invarte fara sa se mai opreasca

Buna seara!Am o masina de spalat Indesit WIN101 care cand ajunge la programul de stoarcere se invarte in continuu fara sa se mai opreasca.Daca nu o opresc eu cred ca se arde.Daca a mai patit cineva asa ceva poate ma ajuta cu un sfat.Multumesc.
Buna.Cum se invarte masina cu turatie mare ca la stoarcere sau cu o turatie medie?In timpul spalarii cum merge repede sau incet?O poti opri din butonul de POWER sau intra in avarie si o scoti din priza? Clipesc careva din ledurile de pe orizontala sau nu?Daca clipesc careva spuneti care sau atasati o poza.
In timpul spalarii merge normal pana ajunge aproape de stoarcere(ledul din mijloc de pe verticala aprins), cand incepe sa se invarta continuu cu turatie medie.O pot opri ori din butonul de POWER ori din butonul de inceput de spalare.Nu clipeste niciun led de pe orizontala.Mentionez ca asta nu se intampla tot timpul, mai are momente cand merge bine pana la capat.
Da,cred ca sunt oxidate contactele de la modulul electronic sau de la mufa motorului,se mai poate intampla si din cauza umiditatii excesive daca masina e in baie. Trebuie verificate toate astea si daca continua ar putea fii si de la motor.Probabil aveti nevoie de un depanator sa faca toate astea.
Mi-am facut curaj si timp si am desfacut masina de spalat.Am dat cu spray de contacte la mufa motorului si la contactele modulului electronic si am mai curatat carbunii motorului si surpriza...masina si-a revenit.Acum pot spala de doua, trei ori pe zi fara probleme.Multumesc foarte mult pentru ajutorul dat si pentru promptitudine.
Lucru în România