Masina de spalat indesit wil105x

Buna ziua, Am masina de spalat indesit wil105x- nu termina programul de spalare-splata continuu si nu incalzeste apa; Putei sa-mi dati un sfat ? multumesc,
Buna.Dumneavoastra aveti rezistenta de incalzire defecta,ca sa va convingeti de asta puneti masina pe spalare cu apa rece si veti vedea ca va merge pana la capat.Succes
Buna, Acum am terminat de spalat cu apa rece, Sfatul d-voastra a functionat-. trebui sa schimb rezistenta. Multumesc mult .
Ma bucur ca merge,raspunsul solutie ar trebui sa fie al meu nu al tau, oricum multumesc pentru raspuns ca majoritatea nu mai raspund dupa ce ii ajuti,dar asta e,educatia in ROMANIA.
Am o masina de spalat INDESIT WIDL 126 are urmatorul fenomen pulseaza becul -calca mai usor si becul pornire/ hublou blocat si se aude un zgomot de evacuare apa sau altceva ,as dori un sfat . Va multumesc.
Este vorba de eroarea f 02 si masina intra in avarie pentru ca nu simte motorul, Aveti un contact imperfect la mufa motorului la cele doua fire subtiri care vin de la tahometru. Tahometru intrerupt sau sarit de la locul lui. Tahometrul este un dispozitiv montat pe capatul din spate al axului motorului din care ies doua fire subtiri de aceeasi culoare si merg pana la mufa motorului. Totul trebuie verificat in mufa motorului si pe spatele axului de la motor, daca va pricepeti sa faceti toate astea e bine dar daca nu atunci chemati un depanator. Orice manevra faceti cu masina o faceti cu ea scoasa din priza nu doar oprita din buton.Succes.
INDESIT WIDL 126-Am verificat tahometru,am verificat contacte placa,contacte cuple, dar din pacate tot asa se manifesta. Am incercat si altceva ; am pus o placa de la o masina INDESIT WITL 105 si are urmatorul dezavantaj nu stoarce suficient de bine da de spalat spala ; am incercat doar pe programele 1,2,3,4 ,posibil functiile din memorie sa nu fie compatibile cu programatorul nu stiu ,dar am facut un pas , imi spala hainele dar nu suficient de stors. Mentionez ca pe placa scoasa de la masina WIDL 126 am gasit un praf negru din loc in loc ,nu la-m bagat in seama si la-m sters ,posibil sa fie praf de grafit de pe perii si sa fi aparut acele probleme. Multumesc anticipat astept un sfat sau posibil mai multe de la cei care au mai avut asemenea deranjamente la INDESIT WIDL126.
Atunci sigur e arsa rezistenta de comanda a triacului de la motor,se afla in spatele radiatorului de aluminiu al triacului si ar trebui sa aiba o valoare de aprox.55 ohmi.sau chiar triacul sa fie defect.In legatura cu praful de pe placa nu e nici o problema,se gaseste pe toate placile folosite.daca nu vrei sa te complici sa cauti defectul pe placa muta eeprom-ul de memorie pe placa buna si o sa ai aceleasi programe.Succes.