Masina de spalat Indesit WIL 11 - nu mai functioneaza cum trebuie

Buna ziua. Am si eu un Indesit WIL 11 si de la un timp nu prea mai stoarce cum trebuie. Sotia mi-a spus ca nici nu prea mai spala asa cum trebuie. Am desfacut acel buson de jos si am curatat ce am gasit pe acolo dar nu prea s-a schimbat mare lucru la stoarcere. Masina o am din 2006 si acum 3 ani i-am schimbat si pompa caci se oprea in mijlocul programelor. Nu are zgomote care sa fie alarmante. Va multumesc mult.
La wil 10 si wil 11 aceasta problema e destul de des intalnita,de obicei este vorba de carbunii de la motor dar daca nu sunt defecti carbunii si masina nu ia turatie mare la stoarcere atunci e defect modulul electronic si de cele mai multe ori acest tip de modul nu poate fi reparat. Deci verificati carbunii la motor,eventual schimbati-i si daca nici asa nu merge va trebui schimbat modulul complet.
Multumesc mult pt solutie. Acesti carbuni ii pot cumpara din magazinele mari? Se schimba greu daca incerc singur? O seara buna.
Carbunii se gasesc la magazine de electrice sau pe internet dar daca nu va pricepeti cat ce cat mai bine chemati pe cineva sa vada masina.
Lucru în România