Masina de spalat INDESIT wg835txc - nu se mai roteste motorul

Buna ziua. Am o masina de spalat INDESIT wg835txc la care nu se mai roteste motorul. Am schimbat condensatorul, am verificat carbunii motorului, am verificat placa cu piese electronice si nu se observa nereguli, firele nu par intrerupte, cureaua motorului este la locul ei, Ce-as mai putea incerca? Cum verific motorul?
Buna.Cel mai probabil este vorba de tahometrul motorului sau trebuie sa schimbati modulul electronic cu tot. Tahometrul motorului il gasiti pe spatele motorului si are doua fire mai subtiri si de culoare identica pana in mufa,verificati sa nu fie intrerupt si masurati rezistenta lui,ar trebui sa fie intre 50 si 150 de ohmi,daca si asta e bun atunci va trebui schimbat modulul complet.
In ultimul timp motorul spala dar nu storcea, apoi n-a mai mers.
Am verificat tahometrul, are 93 ohmi. Ce-as mai putea incerca?
Verificati motorul sa nu fie intrerupt,primii doi papuci de langa cei ai tahometrului sunt carbunii,trebuie sa aveti o rezistenta mica( 1,5-2 ohmi),urmatorii doi sau trei papuci pana la capatul mufei sunt ai statorului,trebuie sa aiba si aia cam tot aceeasi valoare,ideea este sa nu fie careva intrerupt. Daca si motorul e bun si tot nu merge duceti modulul la un electronist sau chemati pe cineva sa verifice modulul sau masina sau schimbati modulul. Masina face celelalte operatii(alimentare cu apa,evacuarea apei) ?
Lucru în România