scris de
GHITA la data 27 Oct 2013, 22:46 soluţie
Da ai dreptate pana la un punct,eu sunt depanator de masini de spalat si am atelierul meu,trebuie sa sti ca marea majoritate din firmele care se ocupa cu asa ceva nu repara ei aceste module,le duc la altii,si platesc reparatia lor.Acum sa vb despre masina ta la wil 105 modulul principal se afla jos in spatele masinii iar sus sub panoul frontal se afla inca un modul de comanda,mai mic,din ce spui tu cred ca asta e defect la masina ta dar daca nu vad eu nu pot sa dau o solutie definitiva,pacat ca sunt prea departe de tine,asta e,daca te pricepi sa o repari singur te ajut prin telefon mai mult nu pot face.0723552783
scris de
GHITA la data 27 Oct 2013, 22:50 soluţie
apropo de firme din BUC.incearca SERVICE INCLUS au piese bune eu comand uneori de la ei poate reusesti cu ei. Bafta.
scris de
nick21 la data 29 Oct 2013, 21:04 soluţie
Salut! Multumesc pentru sfaturi! Pana sa ajung eu acasa ieri sotia a facut rost de un nr de tf a sunat, au venit tipii de la firma respectiva in jurul orei 18 au luat masina de spalat, si azi in jurul orei 14 au adus-o montat-o si de atunci isi face treaba, cat? asta ramane de vazut ei zic 6 luni garantie la piesa montata, total 280 de RON cu tot cu manopera si transport, inlocuit modulul de comanda cum ai sugerat si tu deci inca odata multumesc m-ai ajutat sa-mi fac o imagine despre defect .Pentru cei interesati : http://rmds.ro/ , sau tf 0765944401 sau pentru cei ce se pricep firma pe care ai numit-o mai sus pentru piese.