Masina de spalat Indesit cu programator mecanic

Buna ziua.Am o masina de spalat Indesit cu programator mecanic .Ia apa o incalzeste dar tamburul nu se invite decit cind ajunge la evacuarea apei.Se aude ceva ca un biziit .Multumesc.
Buna.Masina dv. are condensatorul de la motor devalorizat si trebuie schimbat.
Multumesc pentru raspuns.Sa caut sa vad daca pentru masina de spalat Indesit WG 435TP mai pot gasi condesator .Daca nu gasesc pina cumpar alta masina o folosesc la storsul rufelor.Nu spala nu clateste dar macar mi le stoarce mai bine ca mine pe cele spalate.
Condensatorul il gasesti la un magazin de electrice,nu este special pentru masina,trebuie sa fie de 16 mf / 400 v,nu folosi masina asa ca se poate arde motorul(daca nu e deja ars pe turatia de spalare),condensatorul costa in jur de 15 lei.
Buna .Am schimbat condesatorul ,am incercat cu alt motor de acelasi tip de masina de spalat ca ma-m gindit ca poate al meu sa ars dar nimic cind invirt cuva da sa porneasca dar degeaba ,da apa afara si stoarce bine .Nu gasim buba.Am uitat sa va spun ca condesatorul a fost de 14 mf ,pisca cind a fost scos chiar daca masina fusese de mult scosa din priza.Si am cuparat tot de 14mf.
Da,asta inseamna ca e ars un contact din programator si nu cupleaza pe turatia de spalare,cam complicat!
Multumesc pentru raspuns.Dar totusi ma gindesc daca ar fi ars vreun contact din programator de ce atunci cind invirt cu mina da motorul sa porneasca .
Pentru ca sunt doua contacte care lucreaza in acelasi timp,unul functoineaza unul nu si alimenteaza motorul doar pe o parte,ar mai putea fi si un fir care nu face contact sau e intrerupt de la programator la motor sau in mufa de la motor.
Lucru în România