Masina de spalat Electrolux EWF12680F

Buna ziua Am o masina de spalat Electrolux EWF12680F si prezinta urmatorul simptom: dupa ce programez masina de spalat (pe display apar toate bune si frumoase) si apas butonul de pornire nu se mai intampla nimic(nu porneste). Se aude doar acel click de blocare a hubloului, apare cheita pe display, cronometrul ce indica timpul cat mai este din program functioneaza, dar nu se intampla nimic. De obicei cred ca pornea mai intai pompa de apa. Ma puteti ajuta cu vreun sfat? Va multumesc.
Greu de spus,ar putea fi mai multe cauze,de obicei acest simptom apare cand trebuie schimbati carbunii la motor.Trebuie verificata cu atentie.
Nu credeti ca este posibil ca s i pompa de apa sa fie dusa? Vreau sa va spun ca a suportat destule saraca; la un moment dat nu mai putea scoate apa din ea; de-a lungul timpului am scos din aceasta masina de spalat multe: monede cat pentru 2-3 paini, o sacosa de sosete de copii, nisip si multe altele. Multumesc mult pentru ajutor
Da, se poate dar numai daca e intrerupta poate da acest simptom.
multumesc mult pentru sfaturi; o sa verific maine dimineata si dupa aceea o sa postez motivul defectiunii.
Dupa cum am promis revin cu problema rezolvata. Vechea meteahna a masinii noastre de spalat: pompa de evacuare saraca era foarte infundata, blocata chiar de niste chestii si nu mai putea porni. Acum merge spui ca este noua.
Felicitari,ai rezolvat problema!
Lucru în România