Masina de spalat Electrolux EWF 106410W

Buna ziua.Am o masina de spalat Electrolux EWF 106410W de mai bine de 2 ani si pana acum nu am avut probleme cu ea,insa de ieri de la ultima spalare (pe care nu a finalizat-o) nu mai functioneaza.Aleg programul de spalare ,trage apa dar in momentul cand ii dau start incepe sa rotesca cuva o data dupa care se opreste.Am adus pe cineva sa se uite la ea si mi-a sp ca este vorba de programator...asa sa fie? Multumesc.
Buna.Incearca sa o pui direct pe stoarcere si vezi daca merge. In momentul in care se opreste ce face arata o avarie(clipesc beculetele)?
Buna ziua din nou si vreau sa va multumesc pt timpul acordat.Am pus masina direct pe programul de stoarcere si se intampla exact acelasi lucru ,incearca sa invarta cuva dar se opreste . Specific ca nu clipeste nici un beculet .Multumesc!
Buna.De obicei programatorul se autoprotejeaza cand e vorba de asa ceva,din simptomele pe care le-ai spus si avand in vedere ca este electrolux eu cred ca de fapt motorul este de vina nu programatorul,daca sunteti din BUCURESTI incercati sa chemati pe cineva de la SERVICE INCLUS,am inteles ca sunt buni si de treaba sa verifice motorul sau sa il schimbe,este posibil sa fie bun la verificari dar pe masina nu merge pentru ca consuma mai mult decat trebuie,deci schimbarea e cea mai buna solutie.Un meserias stie ce are de facut,succes.
Va multumesc mult pt ajutor ,nu sunt din Bucuresti dar voi incerca sa aduc un profesionist sa se uite la ea....si sper sa rezolv problema.O zi frumoasa.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.