Masina de spalat Ariston AVSL 105

Buna ziua, la o masina de spalat Ariston AVSL 105 am urmatoarea problema: dupa pornire, la cateva minute, masina se opreste fara sa evacueze apa sau altceva. Daca ii dau resetare, nu mai porneste. Nici daca o opresc si o repornesc si nici chiar daca o scot din priza. Singura solutie pentru a o repune in functiune este sa o las scoasa din priza cateva ore, insa chiar si asa, se intampla la fel: la cateva minute nu mai face nimic. Mentionez ca ramane aprins ledul care imi arata pasul in care este ( prespalare, spalare, evacuare, centrifugare ). Nici un alt led nu se aprine nici nu lumineaza intermitent. Aste se intampla indiferent de programul pe care o pun. Am verificat filtre, furtune de admisie si evacuare si vizual componentele electronice pentru semne de ars/afumat. Pare totul in ordine. Aveti vreun sfat pentru mine? Va multumesc.
Este posibil sa aveti probleme pe placa electronica. Trebuie verificata atent.
Buna.Din ce ati explicat aici pare a fi rezistenta arsa sau circuitul de alimentare al rezistentei intrerupt. Incercati masina pe un program de spalare cu apa rece si daca merge pana la capat e clar.
Va multumesc pentru raspuns, ultima data am incercat cu masina descarcata ( fara rufe ) si la 5 min. s-a oprit, cu apa in ea. Din momentul ala nu mai misca orice i-as face. Am lasat-o de seara pe dimineata scoasa din priza. Apoi la pornire, se comporta normal ( in selectarea programului si startare ) insa efectiv nu porneste nimic. Am incercat sa-i dau doar evacuare apa ( ca sa nu ramana cu apa in ea ) insa nici acest program nu porneste. In continuare nici un semn de semnalizare eroare prin LED-uri. Banuiesc ca asta confirma defectul pe partea de electronica a masinii. Inca o data va multumesc pentru opinie.
Atunci e posibil sa fie terminati carbunii de la motor,dupa ce functioneaza cateva minute se incalzesc si se blocheaza in suport,daca ii verificati trebuie sa fie luciosi pe partea de contact cu rotorul si trebuie sa fie cam de 2cm lungime,nu cred ca aveti un defect pe partea electronica.Din aceasta cauza dupa ce sta un timp si se racesc suportii carbunii coboara din nou si mai merge un pic pana se incalzesc din nou.
Lucru în România