Masina de spalat ARDO - curge apa din cuva in timpul programului

Buna ziua! am o masina de spalat ARDO, de vreo 12 ani si nu am avut nici o problema cu ea pina acum. Acum are urmatorul fenomen, curge apa din cuva in timpul programului si se umple iara pina la nivelul prestabilit, presetupa porneste electrovalva si se umple din nou. Am desfacut rezistenta si am inlocuit-o, am curatat filtru, am desfacut pompa sa vad daca e infundata, le-am montat pe toate la loc si acelasi fenomen. Furtunul de evacuare este bine pozitionat in sus, face o bucla de 70 cm de la podea. Am observat acest fenomen, prin faptul ca nu se mai incalzeau rufele in timpul spalarii, pentru ca apa era tot timpul evacuata si reinlocuita cu cea rece. Am facut o proba si pe gol, fara rufe, am incarcat cu apa, am oprit masina si apa se evacueaza treptat pe teava da evacuare. Am demontat pompa de apa si am masurat rezistenta este foarte mica in comparatie cu ce am gasit ca normal = 7 komi, eu aveam 150 omi, bobinajul nu pare sa fie ars, iar cind am montat-o direct in priza, paleta se invirtea dar facea un zgomot trepidant. Nu stiu cum ar trebui sa mearga normal, dar cert este ca paleta se invirtea. Probabil ca nu mai are putere si la evacuare imi lasa apa pe furtunul de evacuare(nu evacueaza apa total) si la o noua pornire a apei din cuva, circuitul apei ramane deschis si apa se tot evacueaza din cuva ?? Multumesc anticipat!
BUNA.In cazul dumneavoastra cred ca furtunul de evacuare este prea lung si capatul lui este mai jos decat bucla astfel se produce fenomenul de absorbtie ,daca este asa atunci trebuie sa ridicati toata lungimea furtunului la nivelul buclei sau macar capatul furtunului sa fie la acelasi nivel cu bucla.
Inseamna ca pompa este buna? Intradevar evacuarea trece pe sub pardoseala si este la vreo 2 m. Cred ca am ridicat prea mult bucla in sus cu ocazia ca am schimbat rezistenta electrica . Pina acum a mers in aceasta pozitie. Multumesc inca o data. Cred ca aveti dreptate. O sa incerc solutia pe care mi-ati dat-o.
Da bucla este mai sus decat capatul furtunului,ori lasi bucla mai jos ori ridici capatul furtunului mai sus decat bucla,succes.
Da! s-a rezolvat. Asta era problema. Mii de multumiri!! Sanatate!