Masina de spalat Arctic CB1200 A+ nu mai incalzeste apa

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati daca se poate intr-o problema: Am o masina de spalat Arctic CB1200 A+ si am observat ca la ultimele doua spalari nu mai incalzeste apa. Apa evacuata este rece, de asemenea rufele cand le scot sunt reci. Ce ar putea sa fie? Masina este inca in garantie, abia are 1 an de cand am achizitionat-o.
Pentru evitarea spargerii geamului masina ia apa rece inainte de evacuarea apei calde. Rufele nu pot fi calde dupa limpezirea de 3-4 ori cu apa rece. Apa de pe retea este acum mult mai rece , deci si hainele par mai reci decat pana acum. Verificati cu mana pe geamul masinii la maxim 10 min dupa pornire pe un program cu cel putin 40 de grade. Daca nu incalzeste deloc chemati service-ul in garantie.
Va multumesc pentru lamurire. Aveti dreptate, masina incalzeste apa doar la spalat; la clatire vad ca nu se incalzeste geanul si apa e rece. Intr-adevar ce m-a dus in eroare a fost faptul ca apa vine acum de pe retea mai rece decat vara (stau la parter) si de aceea rufele sunt mult mai reci. Era cat pe-aci sa chem service-ul :)