scris de
AlexS la data 20 Dec 2013, 11:01 soluţie
Va multumesc mult pentru raspunsuri. Deci asa, Calgon - pastile trebuia pus in cuva, nu insertar, cum indica pe cutie.
Ieri a trebuit sa mai pun la spalat cateva rufe, asteptand raspunsul dvs., am zis sa mai fac o incercare si de data asta am dizolvat in apa pastila de Calgon si am pus amestecul in sertarul pentru detergent. (In cuva nu m-am gandit sa o pun din cauza instructiunilor de pe cutie.) Si instalatorul s-a mirat ca nu pun pastila in cuva, dar n-a insistat si eu cum n-am mai folosit, am zis ca ce scrie pe cutie, este corect.
De data asta a luat Calgonul.
(Am ales pastile la gandul ca daca iau praf, nu o sa am cu ce sa dozez cantitatea corecta, asa pastila este compacta si "dozajul" este facut)
1. Intentionez sa iau Calgon lichid dupa ce termin pastilele. Se pune direct in cuva, o data cu detergentul lichid? am inteles corect,nu?
2. Referitor la pusul unui vas greu deasupra masinii, ma gandeam sa pun 3-4 bidoane de 5L de apa. :) Doar la centrifugare vibreaza, dar ati intuit bine, nu am pus chiar 6kg de rufe cat se recomanda. M-am gandit la varianta asta doar in ideea ca, in timp, la atatea vibratii in timpul centrifugarii, sa nu i se defecteze panoul de comanda - acela cu LCD. Sper sa tina totusi macar cat are garantia. :)
3. Mai sus, suruburile de blocare ale cuvei, va referiti la suruburile de transport? a scos niste suruburi si a pus in loc niste capace de plastic, cu care a venit masina.
De mare ajutor acest site, va multumesc inca o data ca va faceti timp si raspundeti aici. Uneori sunt persoane care nu au de unde lua simple informatii, nici cu plata macar... Eu, de pilda, pana am gasit un instalator care sa se priceapa la instalat masini a trecut o luna... Nu am cunostinte in domeniu, va multumesc inca o data!