În general este cam stupid să adăpostești curse de viteză în spații interioare, dacă e vorba de utilizarea unor obiecte (biciclete, sănii,...

În general este cam stupid să adăpostești curse de viteză în spații interioare, dacă e vorba de utilizarea unor obiecte (biciclete, sănii, automobile,etc.) ce protezează corpul uman... Probabil că în curînd se vor atinge limitele în acest domeniu (vezi pistele de ski din Arabia Saudită - viitoare ruine de lux cînd acelora li se va termina petrolul !!), și vom asista la o întoarcere în natură și la o paradigmă de participare mai „sportivă” a publicului decît șederea cu zecile de mii pe scaune............................ În fine, să vorbim despre construcție - am observat că în mass-media românească prezentarea cuceririlor tehnologice în construcțiile olimpiadei britanice a fost mult sub cea a olimpiadei chinezești (e psihanalizabil...). Cred că, pornind de la urbanism, sustenabilitate, contextualism, pînă la detaliile tehnice și evitarea modelor stridente de „anvelopare”, rezultatele britanice sunt net superioare celor chinezești (care au utilizat proiectanți din star-sistemul arhitectural mondial, obținînd monade ce nu dialoghează...) !
Dl. Dorin sa nu devenim cabotini! Cursele de viteza sunt frecvent adapostite in spatii inchise. Mi se pare mai mult decat normal. Apreciez de mult comentariile dvstra, sunt obiective si profesionale! Anglia a demonstrat pe deplin rafinamentul tipic britanic! Mi-as dori macar 1% sa fie si in tara noastra bantuita de ipocrizia politica infantila! Nu am cuvinte de apreciere pentru modul superlativ de prezentare a deschiderii jocurilor olimpice!!!!! Inedit si coplesitor! Au subliniat in primul rand aportul, transpus in firescul sincer, al celor multi ce trudesc si iubesc arealul existentei lor! Cat despre arabi....e doar tema lor!! Noi discutam doar despre arhitectura si atat.