Imi place foarte mult ideea cu norisorii pe tavan. Sora mea urmeaza sa renoveze camera copilului si o sa ii sugerez sa aplice ideea de mai sus. Cum ar...

Discuţie pornită la articolul:
Imi place foarte mult ideea cu norisorii pe tavan. Sora mea urmeaza sa renoveze camera copilului si o sa ii sugerez sa aplice ideea de mai sus. Cum ar iesi cel mai bine - folosind o pensula mare sau o bucata de burete/ material textil? Parca nu i-as recomanda autocolante, ma gandesc ca sunt lucioase si arata urat pe vopseaua lavabila (s-ar vedea clar ca sunt lipite) si in plus atunci cand va veni timpul sa renoveze din nou ar fi o bataie de cap in plus dezlipirea lor de pe pereti. Tot mai bine arata finisajul vopsit.
Cu un burete este cel mai bine, dar cu unul cu margini rotunde, din cele pentru baie. Am facut si eu asta mai demult pe un perete, nu pe tavan, prin tamponare se pot obtine forme diverse. Vopseaua alba daca e diluata si destul de subtire peste cea albastra va lasa se vada albastrul de dedesubt si poate fi un efect interesant. Daca vrei nori mai albi, trebuie lasata sa se usuce si se aplica iar vopseaua, inca un strat sau chiar doua, pana nu se mai vede fundalul. Te poti juca cum vrei, si sa ramana marginile norilor mai transparente.