Imaginatia acestuia depaseste orice limita ,s-a gandit el sa stea in asa o casa cand a proiectat-o? Cred ca a vrut sa faca o casuta pt .papusi nu pt a...

Imaginatia acestuia depaseste orice limita ,s-a gandit el sa stea in asa o casa cand a proiectat-o? Cred ca a vrut sa faca o casuta pt .papusi nu pt a locui acolo un om. Dar ce sa-i faci asa vede el ,e bine ca nu i se da atentie prea mare asa cred eu .Este doar un proiect.
Si de casele din China si alte tari asiatice, care au 1 metru si jumatate (atentie UNUL) latime ce mai ziceti? Totusi, spatiul este limitat si nu toata lumea isi permite case de 2.000 mp!
Da stiu am vazut si eu dar, parca acei oameni ar fi niste animale intr-o cusca ,daca te gandesti la spatiul in care sunt nevoiti sa traiasca ,mie una mi se face frica numai la gandul ca as putea trai intr-un spatiu atat de mic. Atunci cand alta solutie nu au pt ca nu mai au spatiu fiind un popor foarte numeros si de statura mica se multumesc cu putin si sunt multumiti ca au unde sa puna capul atunci cand se intorc de la munca . Bine din acest punct de vedere ca nu traim acolo.
"Am vazut si eu" este un pleonasm. Revenind la articol, nu numai sistemul de iluminare, dar si cel de aerisire al locuineti, de scurgere, colectare (epurare) al apelor reziduale, etc trebuiesc rezolvate - si musai la preturi mici (dpdv al solutiilor constructive si al exploatarii).