Ghivece de flori din busteni. Cum se face?

Va salut dragi forumisti! Am prin curte foarte multi busteni de fag, stejar si molid si m-am gandit sa fac din cativa niste ghivece pentru flori. Desi sunt un tip destul de indemanatic nu imi vine nici o idee cum sa scobesc frumos bustenii. Are cineva vreo idee cum as putea realiza asa ceva? Am incercat sa tai cu drujba in 2, sa le scobesc cu grija, apoi sa le prind la loc intre ele. Dar nu imi iese deloc frumos... Multumesc
Buna, indiferent cum ii scobesti, nu te teme ca arata urat. Scobitura oricum nu conteaza ca aspect, ar trebui doar sa nu fie prea adanca (alege plante cu radacini mici) si ar trebui acoperita cu un strat de muschi sau mulci, nu direct cu pamant (pamantul face ca lemnul sa putrezeasca in timp). Apoi cresterea florilor va acoperi scobitura si la vara vei avea niste butuci imbracati practic in verdeata si flori si nu se va mai vedea nici urma de scobitura. De ce i-ai taia si i-ai uni la loc? Foloseste-i ca atare. Iata si doua imagini atasate, cu idei, practic lemnul este suficient de decorativ tocmai ca pastreaza aspectul rustic,natural... nu trebuie sa il mesteresti prea mult.
Probabil domnul Ivanovici se gandea la ceva de genul acesta (vezi poza de mai jos). Eu m-am chinuit pe balcon cu un set de daltite cumparate din P****er... A durat un weekend intreg dar a meritat. La final i-am dat un strat de lac pe exterior ca sa pastrez cat mai natural aspectul iar la interior am lipit folie de aluminiu in mai multe straturi inainte de a pune pamant. Cand ajung acasa o sa fac poze sa va arat opera de arta!