Folie pe usa de lemn

Am schimbat mobila recent iar culoare usii nu prea se potriveste cu noua amenajare. Am auzit ca exista niste folii adezive care imita destul de bine lemnul dar inainte sa ma apuc sa caut si sa cumpar vroiam sa intreb: exista alte metode de a reconditiona o usa de lemn rapid si usor? Exista dezavantaje daca folosesc folie adeziva? Ce imi recomandati?
Buna ziua, este mai simplu sa folositi folie adeziva, terminati foarte repede, intr-o ora usa e ca noua. Practic nu exista dezavantaje, folia se poate dezlipi si inlocui cu o alta sau reconditiona, in cazul zgarierii ei, cu petice din folia ramasa de rezerva. In plus, va protejeaza si usa de zgarieturi. Exista metode de renovare a lemnului usii, dar nu sunt "rapide si usoare". Ati spus ca nu se potriveste cu mobilierul, deci deduc e vorba de o usa dintr-un spatiu interior. Daca era vorba de usa de la intrare, recomandarea ar fi fost invers, si anume sa reconditionati lemnul. E drept ca exista si folii adezvie considerate rezistente la umiditate, dar intemperiile isi vor spune cuvantul mai ales peste iarna.
Buna imi poti spune si mie cam unde pot gasi folie ? :)
Va recomand sa luati legatura cu firmele de mai jos. Sigur veti gasi un model care sa va placa. Atentie la aplicare, folia trebuie foarte bine intinsa! Vanzatorul va spune daca puteti umezi suprafata inainte, pentru a putea eventual dezlipi folia intinsa gresit. Mult succes!
Linkuri