Electricitate

Buna seara si la multi ani pe 2016 ! Problema la care caut un raspuns de la dvs. este despre electricitate. In dormitor (apartament 2 camere) nu am curent la firele din tavan (3) si desfacand intrerupatorul(3 fire) nu am nici acolo. Sunt convins ca un electrician si-ar da seama despre ce este vorba dar pana sa ii solicit ajutorul ma gandesc ca un raspuns calificat din partea dvs. mi-ar veni in ajutor si as sti daca pot ,,neglija,, electricianul. PS. doar in aceasta camera apare aceasta problema. Va multumesc anticipat.
Posibilitatile sunt; 1. Siguranta arsa in tablou. 2. Fir ars in tablou la iesire din siguranta. 3.Legatura arsa in doza de ramificatie. 4.Fir intrerupt in perete pe tuburi. Apropo,cum ati verificat daca aveti curent sau nu? In concluzie trebuie facute mai multe verificari,daca nu aveti cunostinte minime de electricitate mai bine chemati un electrician,e periculos.
multumesc pentru raspuns. verificarea am facut-o cu creionul de tensiune.
Ca sa-ti dai seama unde este defectiunea trebuie sa incepi de la tablou .eu am intimpinat situatii unde siguranta automata era ridicata dar tot nu facea trecerea curentului.verifica si la iesire din sigurante.
incepe de unde gasesti tensiune pe instalatie
Lucru în România