E necesara autorizatie pentru ingradire cu sarma ghimpata?

Am cumparat un teren de 500m patrati.L-am delimitat de vecini cu sirma chimpata.Nu am demarat actele pentru autorizatie constructie gard.Este o problema? Dar sa construiesc o magazie fara fundatie se poate ?
Nu este nici o problema cu gardul de sarma ghimpata. Pentru magazie, chiar daca nu are fundatie, cred ca va trebuie o autorizatie de amplasare de la primarie. De la primarie o sa va ceara un proiect al magaziei, care sa fie trecut in planul de cadastru al terenului.
buna ziua! rog sa ma sfatuiti vizavi de urmatoarea problema! locuiesc intr-un mobil prevazut cu o curte comuna. accesul in curte se facea pe o poarta care a fost furata pe timpul noptii datorita lipsei de interes a locatarilor privind inchiderea ei. din acest motiv am ridicat un gard din scanduri de plastic si o poarta de tabla. timp de 11 ani nimeni nu a comentat. de un an un vecin imi strica linistea, ma reclama pe la politia locala, am fost amendata, am contestatat p-v-ul etc. gardul si poarta imi imprejmuieste partea mea de casa, eu locuind la parter. familia de la etaj este de acord cu acest demers al meu. mai este doar acel vecin rau-voitor care nu are proprietati in acea parte a curtii. am inteles ca primaria nu va accepta vreodata sa intru in legalitate cu acest gard, tinand cont de fapt ce terenul ii apartine. ce altceva as putea face? cu "fundul" in drum nu pot ramane, mai ales ca locuiesc la parter iar geamurile sunt la mica distanta de sol! multumesc!