Dezvoltarea mediului construit in concordanta cu cerintele uniunii europene

stimati/stimate forumisti, va rog, sa ma ajutati cu materiale privind protectia mediului construit in concordanta cu cerintele uniunii europene.Materiale pentru un optional clasa a V -a. Adresa de E-mail : nelu_pur@yahoo.com. va multumesc mult
Buna ziua, despre legislatia privitoare la protectia mediului aveti cateva link-uri la noi pe site, mai jos. Sa intelegem ca vreti sa adunati ceva materiale pentru a sustine un curs? Exista foarte multe subiecte posibile, noi am recomanda in primul rand si o documentare pe tema "dezvoltarii durabile", conceptul are o serie de aplicatii in arhitectura, constructii, urbanism etc.
Buna ziua, Puteti gasi de asemenea materiale privind protectia mediului in concordanta cu cerintele uniunii europene prin POS mediu http://www.posmediu.ro/home sau daca vorbim de mediul construit programul operational este POR http://www.inforegio.ro Sper ca informatiile vor fi utile.
Va multumesc pentru sprijin!. astept si alte sugestii referitoare la mediul construit.
Puteti sa explicati exact ce anume cautati?Detalii legislative sau ce anume?
Este vorba de realizarea unui curs pentru gimnaziu (CDS),cu aceasta tema .Doresc informatii in legatura cu : - Dezvoltarea costructiilor in interiorul localitatii, tipuri de constructii, casa verde, tipuri de incalzire eco, protectia mediului pentru lucrarile in costructii, amenajari spatii verzi in interiorul localitatii, iluminat eco . Multutumesc mult pentru ajutor!
Buna ziua, Zilele acestea aveti si raspunsul.Am luat legatura cu cateva persoane si astept transferul de documentatii si vi le transmit. O zi buna!
Mii de multumiri! O zi buna!
FLORI, BUNA DIMINEATA, ASTEPT UN RASPUNS . MULTUMESC!
Buna dimineata, Verificati va rog e-mailul, fisierul este prea mare pentru a putea fi atasat. O zi buna!
L-am facut mai mic si l-am si atasat.