Noi recomandam ca inainte de a posta o intrebare pe forum sa folosesti motorul nostru de cautare pentru a verifica daca nu cumva exista deja un raspuns, economisind astfel timp.
Tot ce trebuie sa faci este sa tastezi cateva cuvinte cheie (sau o fraza) in caseta de cautare. Vei observa ca in timp ce tastezi cuvantul dorit in josul casetei de cautare se defasoara o lista de sugestii corelata cu ceea ce cauti tu. Poti alege una din sugestiile de cautare din acea lista sau poti continua sa tastezi cuvantul sau fraza dorita. Apoi, tot ce mai trebuie sa faci este sa apesi butonul „CAUTA".
Foloseste motorul nostru de cautare din partea din dreapta sus a paginii
In continuare va fi afisata o pagina impartita in doua sectiuni: sectiunea de filtre suplimentare (aflata in partea de sus a paginii) si sectiunea ce afiseaza lista cu rezultatele cautarii (in partea de jos a paginii).
Foloseste motorul nostru de cautare din partea din dreapta sus a paginii
In sectiunea de rezultate se regasesc toate postarile din forum care contin cuvantul sau fraza introdusa la cautare. Daca vrei sa rafienezi aceasta cautare sau sa aplici filtre suplimentare, poti face acest lucru alegand optiunea sau optiunile preferate din sectiunea de filtre, in partea de sus a paginii. Poti alege sa filtrezi dupa forumul sau categoria de forum care te intereseaza, poti alege perioada in care a fost publicat postul respectiv, poti chiar sa sortezi lista de rezultate dupa relevanta, sau dupa vechime. De asemenea poti sa alegi tipurile de posturi in care sa se efectuze cautarea: intrebare, comentariu, raspuns sau solutie.