Bună.Am o masina se spalat Indesit model W 161 UK an de fabricatie 2003,made in Italia.Am intampinat o problema cu ea zilele astea si anume: am...

Bună.Am o masina se spalat Indesit model W 161 UK an de fabricatie 2003,made in Italia.Am intampinat o problema cu ea zilele astea si anume: am programat-o pe Cotton 4 , 40 grade , si-a tras apa s-a invatit de 2-3 ori dupa care butonul a inceput sa se roteasca , a dat drumul la apa ,dar butonul nu s-a oprit la sfarsitul programului Cotton pe rosu,a trecut mai departe.Astept o sugestie din partea dv. Multumesc !
Cand butonul se invarteste ledul rosu clipeste si face pauza de o secunda dupa care clipeste din nou , trebuie sa numarati de cate ori clipeste ledul pana face pauza de o secunda,acest numar de clipiri da un cod de defect,in functie de acest cod vom afla ce are masina dvs.
Ok.Multumesc.
Ledul clipeste de zece ori si pe urma face pauza de cateva secunde si din nou clipeste de zece ori si face pauza de cateva secunde iar in timpul acesta butonul se invarte trecand de la un program la altul.
Lucru în România