Buna ziua. Sunt in cautare de solutii la o problema. De fiecare data cand ploua se umezeste pardoseala beciului. Aceasta este din beton si izolata cu ...

Buna ziua. Sunt in cautare de solutii la o problema. De fiecare data cand ploua se umezeste pardoseala beciului. Aceasta este din beton si izolata cu polistiren. Exista si hidroizolatie exterioara din polistiren extrudat si folie. Peretii beciului sunt din boltari de fundatie, care coboara pana la aproximativ 2 m. Casa este nou construita, beciul are cam 4 luni. Panza freatica este cam la 5 m. Ce mai este de facut sa scapam de umezeala?
Buna ziua. Hidroizolarea peretilor de subsol se face cu membrana hidroizolanta, polistirenul extrudat are rol de termoizolatie. Pentru un raspuns mai precis, ar trebui sa ne spuneti si daca: se umezeste doar podeaua, sau si peretii? Aveti in jurul casei un trotuar din dale de beton? Ce distante exista intre constructia dvs. si constructiile alaturate?
(post editat de moderator)
Buna ziua. Se umezeste doar placa de jos(podeaua). Nu exista niciun fel de trotuar , este doar pamant de jur imprejurul casei si nu mai exista constructii in vecini.
(post editat de moderator)
O varianta ar fi sa incercati sa pozati in jurul constructiei, pe perimetrul acesteia, un dalaj de protectie cu latimea de aproximativ 0,90 m. Aceasta ar trebui sa nu lase apele din proximitatea cladirii sa ajunga pana sub constructie. Atentie! la imbinarea dintre dale si cladire trebuie sa puneti un mastic bituminos, pentru etanseizare.
(post editat de moderator)