Buna ziua. as dori si eu aceasta piesa ...sau cum naiba se numeste. daca ma puteti ajuta , si cum as putea sa intru in posesia ei? va multumesc....

buna ziua. as dori si eu aceasta piesa ...sau cum naiba se numeste. daca ma puteti ajuta , si cum as putea sa intru in posesia ei? va multumesc. este vorba despre aceea albastra...mos si baba...nu stiu cum ii spune. astept un mesaj cat mai urgent. 0768388114 sau adresa email . nataliaflorentina.oprea@yahoo.com
Asa ceva gasiti doar la reprezentante sau ateliere service si se numeste siguranta termica sau termostat. Daca cunoasteti caracteristicile piesei puteti sa o comandati de pe internet.
Incercati urmatoarele numere de telefon: 0213263540 sau 0213263542 pt firma Ile Trade. Nu stiu sigur daca mai este activa.
Buna domnule Ionut Mircea, am ramas uimit de schimbarea site-ului, din punctul meu de vedere ati reusit sa distrugeti un forum foarte apreciat, dupa schimbare nu mai reusim sa gasim ce vrem nici cei mai vechi pe forum, dar cei care intra noi acum, nu mai primim nici notificari cand ne cauta cineva sau ne raspunde, desi setarile exista, dupa cum vedeti la acest post chiar si dumneavoastra ati dat un raspuns dupa doi ani......asta e.
Buna seara Dle Ghita, Va promit ca ne vom ocupa de acest aspect si vom imbunatati calitatea forumului. Va multumim pentru intelegere si sper sa va avem in continuare alaturi de noi.
Lucru în România