Buna ziua. Am o masina de spalat Whirlpool model AWE 8725 cu incarcare pe sus care functioneaza pana la un punct cand se blocheaza si imi afiseaza ...

Buna ziua. Am o masina de spalat Whirlpool model AWE 8725 cu incarcare pe sus care functioneaza pana la un punct cand se blocheaza si imi afiseaza intermitent F05 . Din cate am citit in cartea de service defectiunea apare la modulul electric . Poate cineva sa-mi spune daca a avut acest defect si care ar putea fi cauza . Va multumesc anticipat si va urez pe aceasta cale sarbatori fericite tuturor .
P.S. - am efectuat programul de test prezentat in acest videoclip : https://www.youtube.com/watch?v=JaPEGLJcyG8 si am constatat ca la pasii C3-C5 unde motorul trebuie sa invarta stanga -dreapta cuva nu se aude nimic idem la pasul C8 unde trebuia sa inceapa centrifugarea , sau motorul nu primeste comanda sau ceva e in neregula cu el .
Defectul nu este la modulul electronic,aveti senzorul de temperatura defect si trebuie schimbat sau un scurtcircuit la firele de la senzor sau mufa de la senzor oxidata.
Va multumesc pt sfat , azi dimineata am pornit-o din nou si a functionat ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic , este a doua oara cand mi se intampla asta , ceva similar am patit-o si acum doi ani tot de sarbatori cam la a treia tura de spalat intr-o zi dupa care si-a revenit subit a doua zi .Dupa sarbatori am s-o desfac sa urmaresc una din pistele indicate de d-voastra . Sarbatori fericite s-aveti si multa sanatate va doresc !
Lucru în România