Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca este corecta sau gresita amplasarea cuptorului incorporabil in imediata vecinatate a frigiderului (incorporabil ...

Discuţie pornită la articolul:
Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca este corecta sau gresita amplasarea cuptorului incorporabil in imediata vecinatate a frigiderului (incorporabil sau nu). Multumesc.
Buna ziua, da, practic e gresita, va va afecta functionarea frigiderului si ii va scadea capacitatea de refrigerare, crescandu-i consumul. Daca sunt ambele produse incorporabile exista totusi doua straturi de mobilier intre ele, dar si asa, daca sursa de caldura e frecvent folosita, consumul frigiderului va fi mai crescut.
Va rog sa ma iertati dar combinele frigorifice de ultima generatie sunt foarte fericite daca exista o sursa de caldura in apropierea lor. Ma refer la cele care au sistemul "no frost". Pe laterale, exista niste canale incalzite care elimina umiditatea excesiva. Asta se poate observa foarte usor: puneti mana pe frigider! Apoi, un cuptor de clasa superioara este extrem de bine izolat si practic incalzeste mult prea putin in jur pentru a nu afecta cumva mobilierul in care este incastrat.