Buna ziua, Masina mea de spalat este Indesit vericala, cu o vechime de 4 ani. Problema a aparut acum cateva saptamani cand scotea un zgomot hurducanit...

Buna ziua, Masina mea de spalat este Indesit vericala, cu o vechime de 4 ani. Problema a aparut acum cateva saptamani cand scotea un zgomot hurducanit, insa am crezut ca am pus prea multe rufe. Insa finalul acestui zgomot a fost dureros pentru ca acum nu mai functioneaza deloc. Acum nu mai ia apa si se aprinde butonul de "avarii" imediat ce setezi un anumit program. Am programat intalnirea un un instalator si astept sa ne intalnim, insa mi-a zis informativ, din simptomele prezentate ca e posibil sa conste reparatia 260 lei, fiind stricata nu stiu ce placa. Astept si raspunsul dumneavoastra. Va multumesc!
Informatiile sunt putine dar nu cred ca e modulul electronic pentru ca el da avarie,deci din ce am inteles de la dvs. s-au spart rulmentii si tamburul a distrus rezistenta de incalzire,asa se intampla cand nu este chemat depanatorul la primele zgomote si se foloseste masina pana cand nu mai merge!!!!!!!260 ar putea sa nu fie suficient dar asta numai cine vede ce e acolo poate aprecia.