Buna ziua la un whirlpool AWM 329 nu mai primeste apa. mentionez ca filtrul este curat, am schimbat si electrovalva, tensiune pe fir catre...

Buna ziua la un whirlpool AWM 329 nu mai primeste apa. mentionez ca filtrul este curat, am schimbat si electrovalva, tensiune pe fir catre electrovalva vine si cu toate astea nu primeste apa.
Daca electrovalva nu bazaie in momentul pornirii masinii atunci nu aveti tensiune pe ea. Cum ati verificat daca aveti tensiune? Pompa de evacuare merge cand e pe stoarcere? Stoarcerea o face?
pana la urma au venit doi meseriasis sa vada masina. unul dintre ei a constatat ca nu ajunge tensiune suficienta la electrovalva( nu ajungea 220v) si a masurat programatorul care prin urmare a zis ca este si defect( intra 220v dar la momentul cand trebuia sa trimita tensiune la electrovalva nu mai scotea 220v) nu am gasit sa cumpar second deci ma indrept spre magazin sa achizitionez masina noua.
Pai si de ce nu il repara?Defectul este probabil triacul care alimenteaza electrovalva si trebuie schimbat,este o reparatie relativ usoara si destul de ieftina.
poate o fii fost. cu doi meseriasi pe langa ea si nu au stiut ce sa ii faca.... acum am luat alta noua. pe cealalta am dezmembrato pentru piese din pacate. :( mai bine nu aflam.. a fost masina fidela.