Buna ziua, in disperare de cauza va solicit ajutorul. Am cumparat in 2014 o masina de spalat Samsung WF 60 eco bulbble modelul SLIM. Este una din...

Buna ziua, in disperare de cauza va solicit ajutorul. Am cumparat in 2014 o masina de spalat Samsung WF 60 eco bulbble modelul SLIM. Este una din marile prostii pe care le-am putut face. Spala foarte bine dar la stoarcere e dezastru. Din aceasta cauza de un an si jumatate a stat mai mult in mijlocul bucatarie. Este instabila, echilibrata permanent cu bolobocul. Am avut deja 5 interventii in garantie. Schibat tripodul, ei zic ca si semicuva si tamburul, verificat personal axul tamburului este rigid, schimbat de doua ori amortizoarele. Cand o pornesti goala se comporta normal. Am ajuns sa cantaresc si rufele, sa rearanjez gresia de sub ea, orice doar sa vad ca se comporta normal. Acum doua saptamani au schimbat iarasi amortizoarele. A mers foarte bine doua zile dupa care a inceput sa aiba o bataie banuiesc de la un amortizor. Zgomotul se aude la orice turatie. Uneori cuva are o miscare oscilatorie (vazut de deasupra), nu numai stanga dreapta. Acest lucru produce un zgomot suplimentar in garnitura de cauciuc de la usa. A mai avut si alta defectiune. Probabil, din cauza trepidatilor a inceput sa ,,scape,, apa pe la capacul cutiei cu detergent, ceea ce a dus la ruginirea axului motorului. Schimbat si acesta in garantie. Masina de spalat Samsung slim este una din cele mai proaste alegeri. Am o alta masina cu incarcare verticala produsa de Daewoo la care nu am schimbat nici cureaua in 13 ani si nu spun ca poti spala inclusiv paturi. Va rog sa ma ajutati cu un sfat, mai merita sa ma mai chinui cu ea sau....... Va multumesc.
Pacat ca in Romania nu sunt cunoscute legile si nu sunt folosite asa cum trebuie,conform legii dvs.aveati dreptul sa cereti inlocuirea produsului daca acesta se defecteaza de 3 ori in decursul primului an de garantie. In cazul dvs. cred ca e vorba de un viciu de constructie din fabrica,cel mai probabil probabil carcasa nu este suficient de rigida si la oscilatii se misca din toate incheieturile,am mai vazut asa ceva,ar mai fi posibil ca,contragreutatile din beton sa nu fie calculate la greutatea care trebuie si sa nu fie capabile sa anihileze oscilatiile. Cu tot respectul,e greu sa imi dau seama ce se intampla daca nu vad eu masina in functiune.
Va multumesc pentru atentie dar va mai rog ceva. Nu cunoasteti un specialist in Constanta care sa-mi faca contracost o ,,vizionare,, la domiciliu a masinii de spalat ?
Nu,imi pare rau,eu sunt din Timis.
Lucru în România