Buna ziua cum ma sfatuiti sa imi amenajez o baie de 3.6 mp (lunga de 2 si lata de 1.8) si alta de 5.6 mp (lunga de 3.6 si lata de 1.6) Va multumesc ...

Buna ziua cum ma sfatuiti sa imi amenajez o baie de 3.6 mp (lunga de 2 si lata de 1.8) si alta de 5.6 mp (lunga de 3.6 si lata de 1.6) Va multumesc mult de tot
Buna ziua, dupa cum ati vazut in articol, amenajarea optima depinde de o serie de factori, inclusiv de numarul de utilizatori (membri ai familiei) si de spatiile pe care le deservesc aceste bai. Si obiceiurile celor ai casei conteaza, doi parteneri pot folosi simultan baia, unul sa se barbiereasca, celalalt sa spele pe dinti, in acelasi timp, lucru care poate duce de exemplu alegera unei chiuvete duble. Obiceiurile de igiena pot impune si utilizarea unui bideu. E dificil de spus doar dupa dimensiuni ce anume vi s-ar potrivi, dar cel mai bine decideti analizand informatiile de mai sus si gandindu-va la ce anume va doriti de la aceste spatii (baia mica poate fi "de serviciu", cea mare poate fi prevazuta cu un spatiu de relaxare, gen cada mai mare, cu jacuzi, sau cu un spatiu de cosmetica, scaunel, dulapioare pentru depozitat medicamente etc...) Pana si culorile pentru mobilierul de baie sunt o chestiune de preferinte personale - albul da o senzatie de igiena si confort, dar e mai greu de intretinut, de exemplu. Dupa cum am zis, sunt multi factori. Faceti-va o lista si un plan personal luand in calcul: ventilarea spatiului, instalatiile necesare, ce incapere deserveste fiecare baie (un dormitor, toata casa?), cate persoane vor folosi o baie, ce va doriti in plus si specific de fiecare baie (spatiu pentru prosoape sau pentru medicamente, spatiu pentru cosmetice etc si alegeti mobilerul in conscinta), iar pe acesta alegeti-l ganditi-va la finisajele si culorile abordate in fiecare spatiu.
Este foarte simplu, incearca sa faci asa cum iti place tie cu softul de la link-ul trimis. Este usor de folosit si cred ca iti poate indeplini orice dorinta. Daca o sa iti placa recomanda-l mai departe.
Linkuri
softul de la link-ul respectiv isi merita banii?
Pai poti vedea din versiunea de incercare. Dar eu spun ca merita toti banii, in plus poti castiga "ajutand" pe altii sa-si amenajeze baile si bucatariile.
Probabil daca esti designer! Daca il folosesti o data pe an, mai bine desenezi de mana! :)))
Cum preferi, dar de mana nu vezi in 3D ce ti-a iesit, nu vezi cum sta mobila si o sa realizezi dupa ce termini ca nu este vrei tu dupa ce ai cheltuit o gramada de bani. :-) O zi buna!