Buna ziua ! Am un Indesit witl85 [cu incarcare verticala],care UNEORI ramane pe spalare la infinit,fiind nevoit sa o opresc si sa o trec manual pe...

Buna ziua ! Am un Indesit witl85 [cu incarcare verticala],care UNEORI ramane pe spalare la infinit,fiind nevoit sa o opresc si sa o trec manual pe urmatoarea operatiune. In acest timp invarte,baga apa evacuand usor in acelasi timp. Ca sa pot incheia ciclul,opresc si pornesc dupa ce pozitionez manual pana la centrifugare ! Cum spuneam uneori isi face programul singura,alteori 'o ajut' ! Siar mai fi ceva; la inceputul si incheierea centrifugarii,se aude o bataie ca atunci cand lovesti duoa bucati de tabla ! Doresc sa rezolv eu reparatia ,binenteles cu ajutorul dvs. Va multumesc !
Daca apa iese usor din ea in timpul functionarii inseamna ca furtunul de evacuare e prea jos,ridicati furtunul in spatele masinii sa depaseasca jumatatea ei. Referitor la zgomotul pe care l-am auzit este vorba de joc la bolturile de fixare ale telescoapelor la cuva,probabil sunt uzate gaurile de la suporti si trebuie fixate cumva.