Buna ziua, Am o problema la o masina de spalat vase Ardo DW 60 Alb, imi apare eroare E4. Am scos-o din priza si acum pompa de evacuare merge in...

Buna ziua, Am o problema la o masina de spalat vase Ardo DW 60 Alb, imi apare eroare E4. Am scos-o din priza si acum pompa de evacuare merge in continuu si nu primeste alte comenzi. Ce este ciudat e ca pompa de evacuare funcționează si când butonul de pornire/oprire este inchis. Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat. Va multumesc!
Masina are o scurgere de apa in interiorul ei,inclinati masina la 45 de grade sau mai mult si dupa asta va merge dar trebuie verificat de unde curge apa in interiorul ei,probabil de le vreun furtun sau de la pompa de recirculare.
Buna seara, Am omis in primul post sa spun ca a ramas apa in masina la prima avarie. Initial am crezut ca am probleme cu pompa de evacuare. Dupa ce am golit masina de apa si a stat 12 ore scoasa din priza, a doua zi, cand am bagat-o in priza, pompa de evacuare mergea in continuu cu butonul de pornire oprit. Am desfacut masina si nu am pierderi de apa. Am incercat sa-i dau drumul din nou pe un program si a functionat, dar nu a mai evacuat apa.
Atunci e posibil sa fie blocat sau defect presostatul de nivel,daca e blocat pe supraplin atunci pompa merge continuu chiar daca masina e oprita. Daca ultima oara nu a mai aruncat apa e posibil ca pompa sa fi prins ceva in ea si e blocata.
Mulțumesc frumos pentru răspuns și sugestii.
Lucru în România