Buna ziua, am o masina de spalat Whirpool cu care am urmatoarea problema: la programele de spalare sintetice sau lana se opreste la clatire la...

Buna ziua, am o masina de spalat Whirpool cu care am urmatoarea problema: la programele de spalare sintetice sau lana se opreste la clatire la evacuarea apei si se aprinde becul rosu de "Curatati pompa". Daca apas iar pe butonul de pornire , continua programul fara probleme. Am curatat pompa, dar degeaba. La programele de spalare bumbac nu am aceasta problema. Imi puteti da niste idei ce ar putea fi? Multumesc.
dar ramine cu apa in cuva ?si cum arata becul ca un gratar?
da, ramane apa in cuva, dar nu foarte multa, o parte reuseste sa o evacueze. Da, arata ca un gratar becul.
inseamna ca este infundata ,probabil a tras un ciorap sau o batista etc. sub cuva are un furtun gros care merge la pompa acolo se poate infunda sau mai trebuie verificat furtunul de evac.undeva in capatul lui,mentionez ca furtul gros de jos are o bila de plastic care trebuie pusa la loc.bafta!
furtunul gros era blocat de o soseta. Multumesc de sfat.
Buna ziua, am o masina de spalat Whirpool cu care am urmatoarea problema: nu mai stoarce si nu mai evacueaza apa si s-a apins becul acela ca un gratar. Tot incerc sa deschid pompa de scame sa o curat dar nu reusesc. Cred ca s-a blocat capacul.Am si rupt o parte din el in incercarea de a-l deschide. Ce pot sa mai fac? Multumesc.
cum se desface capacul la pompa awd8691 wIRPOOUL
salut am o masina de spalat westwood,si am o problema porneste merge ce merge se opreste si are un bazait...ce poate sa aiba?
salut. am si eu probleme al masina de spalat whirlpool (e putin cam veche)are care nu mai scotea apa din cuva, am incercat sa umblu la filtrul de jos dar nu am reusit sa,l scot,atunci am desfacut furtunele din inderior si am reusit sa scot cateva resturi de acolo + o moneda totusi nu am remontat furtunele,dilema e ca am gasit bila cazuta in carcasa masinii de spalat, poti sa,mi spui si mie de unde e bila? sau de ce nu am putut sa scot filtrul de scame? oare sa blocat din cauza calcaralului depus pe pereti?. multumesc!
Blocat filtrul de scame cu calcar sau cu mizerie,iar bila este din furtunul gros de sub cuva,functioneaza ca o supapa sa nu vina apa inapoi in cuva.
Multumesc. Am montato dar tot nu scoate apa din ea,nu am reusit sa scot filtrul cu toate ca am insistat foarte mult, posibil sa se fi stricat si pompa. Inca o data multumesc.
Lucru în România