Buna ziua, Am o masina de spalat Whirpool AWT 7125 ( al 6 -lea simt ) din 2003 si a mers bine pana acum cand pe orice program, merge cateva minute,...

Buna ziua, Am o masina de spalat Whirpool AWT 7125 ( al 6 -lea simt ) din 2003 si a mers bine pana acum cand pe orice program, merge cateva minute, apoi nu mai evacueaza apa si nu mai stoarce rufele. Specialistul chemat a constatat starea ei buna, filtrul curat si a schimbat pompa de apa ( cea a masinii avea un joc ) ; am bagat rufele partial spalate si uscate intre timp si masina si-a oprit programul din nou : se aude un bazait continuu si ledurile de temperatura si de timp ramas afiseaza literele P si F, intermitent. Specialistul sunat mi-a recomandat sa suflu pe furtunul de evacuare si sa controlez iar filtrul pe care cu cateva ore mai inainte il gasise curat. Reparatia a costat 180 lei noi, Nu stiu ce sa fac.
F P este eroare de evacuare a apei,in cazul dumneavoastra daca ati schimbat pompa ,cred ca aveti un ciorap sau altceva prins la iesire din cuva sau pe furtunul gros care merge de la cuva la pompa si pompa nu poate evacua apa in termenul stabilit si intra in avarie.
Lucru în România