Buna ziua, Am o masina de spalat Whirlpool AWT2284, iar dupa ce termin de spalat, o scot din priza, ii opresc alimentarea cu apa, dar dupa o perioada...

Buna ziua, Am o masina de spalat Whirlpool AWT2284, iar dupa ce termin de spalat, o scot din priza, ii opresc alimentarea cu apa, dar dupa o perioada de timp se aduna apa in cuva. Care ar putea fii problema?
Masina de spalat are intercalat pe circuitul de alimentare cu apa un filtru de impuritati (sita din plastic) si un electroventil care inchide sau deschide circuitul de apa.E usor de aflat care este mergind pe traseul furtunului de alimentare.Are doi papuci de alimentare la 220v ca.care se pot scoate daca aveti aparat de masura il puneti pe masurare rezistente sa vedeti daca nu este intrerupt bobinajul (la dvs.nu este cazul deoarece am inteles ca masina lucreaza normal,adica porneste si opreste apa).Opriti apa de la robinetul de siguranta,desfaceti suruburile de la electrovalva(4 buc.deobicei) innauntru are o membrana de cauciuc care ori este fisurata ori deformata dupa aceea hotariti,daca nu puteti remedia defectul,cumparati mebrana sau electroventilul complet.Se poate verifica suflind aer cu gura daca nu trece este buna.
Singura defectiune este doar electroventilul pe care sigur il puteti repara sau inlocui singur.Nu va poate costa mai mult de 40 lei.Succes!
Ce facem noi cu mana noastra e cel mai bun.Nu putem da vina pe nimeni ca nu a facut bine,dar satisfactia este totala daca ne iese.Bafta!
oke. multumesc frumos pentru sfat. voi face ceea ce mi-ati sugerat
Daca nu te descurci mai intreaba,daca stiu te voi ajuta.
Multl succes!