Buna ziua am la apartament geamuri termopan ,la temperaturi de -15 -20 de grade geamurile se aburesc in interior , doresc sa le schimb ? astept...

buna ziua am la apartament geamuri termopan ,la temperaturi de -15 -20 de grade geamurile se aburesc in interior , doresc sa le schimb ? astept raspuns va multumesc
fara suparare, dar de ce? nu e cazul! toate geamurile se aburesc in interior cand e frig afara, e normal, daca in casa e cald si afara frig. e simpla fizica. noroc!
Poate nu m-am exprimat corect ( geamurile termopan sunt izolate in interior cu un gaz numit // ARGON // in vid ) geamurile mele termopan se aburesc in interiorul lor nu in interiorul casei s-au in exterior, banuiesc ca izolatia nu m-ai este buna de aceia doresc sa le schimb am dreptate ? nu m-am suparat , multumesc .
Daca se abureste interiorul foilor de sticla, probabil ca izolatia este intr-adevar deteriorata. Cand le-ati achizitionat? Daca au peste 5 ani, nu mai aveti garantie, dar puteti inlocui doar geamurile si pastra profilele (daca sunt calitative). Ar fi interesant de mentionat si ce tip de tamplarie este (PVC, lemn sau Al?).
tamplaria are 8 ani vechime si este din PVC ,o intrebare , izolatia de la geamuri se poate reface contra cost , multumesc .
Intrucat ar trebui reintrodus din nou Argon si resigilate, practic ajungeti la acelasi cost cu unele noi. Daca aveti profile de calitate (4-5 camere), va recomand sa mergeti la un distribuitor autorizat si sa achizitionati doar geamurile. Nu stiu de unde le-ati cumparat, ale mele au aceeasi vechime cu profile de 5 camere, dar nu am avut probleme (le-am achizitionat de la unul din marii jucatori ai pietei).