Buna ziua , am o masina Wirlpool FL 5103 , este destul de vevhe , am scimbat si pompa de evac uare acum 1 an iar acum doi ani amortizoarele si partea...

Buna ziua , am o masina Wirlpool FL 5103 , este destul de vevhe , am scimbat si pompa de evac uare acum 1 an iar acum doi ani amortizoarele si partea electronica . De 1 luna a inceput sa faca un zgomot foarte tare cand intra in ciclul de centrifugare ( pozitia B) . Cum trece in pozitia B incepe sa faca zgomotul ( ca si cum nu ar fi pivotii ok , se loveste tamburul de peretii masii presupun :) , nu dureaza decat 10 secunde aproximativ , pana incepe sa ia viteza centrifugarea , dupa care este ok ) . Am tot folosit o asa de atunci dar as vrea sa stiu daca mai merita sa mai bag iar bani in ea ca deja am bagat 4 mil jumate :) , daca stiam luam alta , iar acum imi pare rau :) . Mentionez ca sta in panta ( cand te uiti din fata la ea are panta in stanga ) , am tot pus eu niste bucati de cauciuc , am pozitionat o bine dar mai scapau , alunecans pe gresie , acum este oozitionat bine dar se intampla sa faca doar 2 -3 secunde zgomotul . Va multumesc pentru sfaturi daca puteti .
Mai intai pozitionati masina drept cat se poate iar sub picioare se pune lemn nu cauciuc.Daca tot asa se manifesta verificati amortizoarele ca doar de la ele ar putea sa se manifeste asa,probabil unul e rupt sau ambele.
Am sa incer cu lemn , dar fiind gresie jos si in panta nu cred ca nu o ia la vale :) , Va multumesc mult .
Va multumesc .
Lucru în România