Buna ziua,ajutatima va rog cu un sfat: la o masina de spalat rufe ARCTIC ba 800 la pornire clipeste ledul de la start ciclu,nu se reseteaza,nu ia nici...

Buna ziua,ajutatima va rog cu un sfat: la o masina de spalat rufe ARCTIC ba 800 la pornire clipeste ledul de la start ciclu,nu se reseteaza,nu ia nici o comanda.Mai sunt aprinse doua leduri:primul din stanga-arata usa deschisa si cel cu stoarcerea.Am scos cupla de la presostat si in acel moment a pornit pompa de evacuare, a blocat usa si s-a stins ledul din stanga. Multumesc anticipat de ajutor.
Cred ca aveti activat blocajul pentru copii,tineti apasate butoanele 2 si 3 timp de 4 sec. dupa care apasati butonul start si tineti-l pana se reseteaza masina.
Din butoane nu face decat blocarea si deblocarea butoanelor,in rest nimic,nu comenzi, nu temporizare
O sa va deranjez maine cu un tlf,sper sa nu va suparati.
Din pacate nu se reseteaza placa,trebuie schimbata,s-au facut toate verificarile si masuratorile posibile,nu lucreaza procesorul .
Si atunci blocarea-deblocarea cum o face daca nu lucreaza procesorul? Din simptome cred ca e vorba de un defect la motor , carbunii sau tahometrul.
Am schimbat placa,masina functioneaza.Stiu ca e curios,dar cred ca am o explicatie:pe masina de spalat a functionat un cuptor cu microunde!!!
Lucru în România