Buna seara. Am o problema cu o masina de spalat Beko. Se opreste la fiecare ciclu. Dupa spalare, trebuie sa schimb manual programul pe stoarcere si la...

Buna seara. Am o problema cu o masina de spalat Beko. Se opreste la fiecare ciclu. Dupa spalare, trebuie sa schimb manual programul pe stoarcere si la fel la evacuarea apei. As fi tare recunoscator daca ati putea sa-mi spuneti care este cauza acestui inconvenient. Multumesc anticipat.
Posibil rezistenta de incalzire arsa si nu incalzeste apa.
Problema nu e la incalzirea apei. Problema e ca nu trece automat de la spalat la stoarcere si evacuare. Ideal ar fi dupa ce apas start sa nu mai trebuiasca sa fac nimic. Sa isi faca singura treaba. Dupa ce termina de spalat sa clateasca, stoarca si sa evacueze apa. Dar nu se intampla acest lucru. Se opreste dupa spalare si trebuie eu sa rotesc butonul pe stoarcere.
Tocmai asta va spuneam mai sus,daca masina nu incalzeste apa asteapta incalzirea si nu trece mai departe. Ati verificat daca apa e calda la spalare? Setati un program de spalare cu apa rece si daca merge pana la capat atunci asta e problema. Ce tip de Beko este?
Lucru în România