Buna seara! Masina mea de spalat este Zanussi, o am din 2005 si in ultimul timp mi s-a parut ca trage apa putina.Am asteptat un timp sa inceapa sa ruleze dar se inchidea . Fara sa cer parerea nimanui i-am pus 2 litri de apa si spre mirarea mea a inceput sa functioneze. Intrebarea mea este ce trebuie sa fac? Si daca nu se alimenteaza destul, cati litri de apa sa-i pun?Considerati ca se poate repara sau trebuie sa-mi cumpar masina noua? Am omis sa va spun ca de ceva timp nu mai ia detergentul si calgonul.Acum folosesc doar capsule de detergent lichid.

scris de
GHITA la data 21 Mar 2015, 00:08 soluţie
Daca nu ati rezolvat deja,din ce spuneti dumneavoastra cred ca aveti un electroventil ars si masina nu face a doua faza de alimentare cu apa,nu este nevoie sa puneti apa,trebuie verificata masina.
Unde locuiesc eu, nu exista un centru de reparatii si în cazul acesta am riscat si am continuat sa spal cu ea asa, punându-i apa. Aseara am spalat si dimineață m-am trezit cu baia inundata.Mașina era plina cu apa si curgea pe la usa hublou. Care sa fie cauza?
Oricum va multumesc pentru raspuns.

scris de
GHITA la data 22 Mar 2015, 23:49 soluţie
Problema e aceeasi,electroventilele defecte,acum au ramas deschise si a intrat apa in masina singura,chemati un meserias sa verifice electroventilele si presostatul de nivel.