Buna seara, am o masina de spalat LG F1068 LD, am o problema la ea. cand ii dau drumul si baga apa in ea imi curge apa multa prin fata la filtru de...

Buna seara, am o masina de spalat LG F1068 LD, am o problema la ea. cand ii dau drumul si baga apa in ea imi curge apa multa prin fata la filtru de scame , l-am desfacut, l-am starns bine la loc.... el e curat dar tot imi curge foarte multa apa. ati putea sa imi spuneti care ar fi cauza? va multumesc!
Defect capacul filtrului sau garnitura nu este la locul ei sau este rupta,scoateti filtrul din nou si verificati cu mare atentie garnitura.
Am verificat garnitura si e perfect normala, fara nici o avarie . ar fi trebuit sa aiba vreo garnitura detasabila , in afara de cea de pe capacul filtrului? a umblat cineva la ea si vroiam sa stiu daca exista inca o garnitura sau alta piesa ...(precizez ca masina de spalata fost mutata dintr.un loc in altul)...capacul ce poate avea? inainte sa o mut nu curgea dupa ce am adus.o la mine si am montat.o a inceput sa curga multa apa.
Lucru în România