Buna seara, Ajutati-ma va rog, detin o masina de spalat Whirlpool awo/d 43206 si am urmatoarea problema, si anume, selectez programul dorit,...

Buna seara, Ajutati-ma va rog, detin o masina de spalat Whirlpool awo/d 43206 si am urmatoarea problema, si anume, selectez programul dorit, deruleaza programul pana la ultima secventa cand ar trebui sa le stoarca, doar ca nu mai face asta, cuva se roteste foarte incet si rufele ies ude. Din cate am inteles placa electronica are un defect din fabricatie la acest model si chiar daca schimb placa tot va ceda in cele din urma destul de repede. Stiti cumva daca pot sa inlocuiesc placa electronica impreuna cu bordul" de la alt model awo/d? Sau exista alta varianta? Mentionez ca masina de spalat are vreo 8 ani vechime si aceasta problema a inceput de cateva saptamani. Multumesc!
Daca avea un defect de fabricatie nu ar fi mers 8 ani. Din ce spuneti dvs. nu cred ca placa e problema,probabil e vorba de carbunii de la motor sau de presostat.
Buna seara. Multumesc pentru raspuns! Am uitat sa mai mentionez, sunt momente cand cuva centrifugheaza si momente cand nu. De exemplu, "am bagat zilele trecute 2 masini la spalat" 1 data a centrifugat corect si stors hainele si a doua oara nu a mai centrifugat corect, folosind acelasi program.
Atunci mai degraba e vorba de uzura mare la pompa de evacuare sau presostatul e defect si nu confirma tot timpul pe gol. Daca presostatul nu confirma ca masina e goala nu stoarce.
Lucru în România