Buna, masina mea de spalat whirlpool 5105/a face galagie cand rotesc cuva (goala fiind) e un sunet ca si cum s-ar freca cuva de mansonul ei plus ca se...

Buna, masina mea de spalat whirlpool 5105/a face galagie cand rotesc cuva (goala fiind) e un sunet ca si cum s-ar freca cuva de mansonul ei plus ca se invarte destul de greu. Care ar putea sa fie problema? Mersi frumos
Rulmentii de la cuva distrusi,trebuie schimbati.
Am chemat un meserias si a zis ca e axul cuvei e indoit. Unul nou a zis ca e cam 300RON si nu prea merita investit in masina pentru ca e de 10 ani deja. A zis sa mai trag de ea pana se blocheaza de tot...sau am sanse sa gasesc ceva ax mai ieftin?
Axul cuvei indoit?Nu am intalnit niciodata asa ceva!E posibil sa fie rupt un brat al tripodei dar pana nu desfaceti masina nu puteti afla exact. http://www.pieseuzcasnic.ro/piese-masina-spalat-flanse-tambur-suport-rulment/8353-tripoda-whirlpool-481941818333.html Gasiti aici ce va trebuie,depinde de modelul exact al masinii.
Azi m-am intalnit cu baiatul ce mi-a verificat masina si mi-a zis ca despre tripoda e vorba, nu mi-a dat atunci detalii la telefon ca nu eram acasa cand a fost sa verifice masina. El initial a zis ca la modelul meu costa cam 300RON. Modelul ce mi-ai dat in link potriveste exact la masina mea? Daca e 110RON atunci merita sa o repar, la 300RON ma mai gandeam, oricum masina are 10 ani deja, poate peste putina vreme mai pica cev ala ea :(
Trebuie sa desfac tripoda ca sa verific exact codul de pe ea daca e acelasi cu cel de pe linkul ce mi-ai trimis? Site-ul ala este safe? Mersi mult Domnule GHITA !
Discutati prin telefonul afisat pe site si specificati modelul si codul masinii dupa care ei stiu sa va spuna mai multe.
Mersi mult !
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.