Buna, Am achizitionat o masina de spalat secon hand ....merge ok doar ca nu incalzeste apa....nu ma pricep la masini de spalat dar cred ca poate ...

Buna, Am achizitionat o masina de spalat secon hand ....merge ok doar ca nu incalzeste apa....nu ma pricep la masini de spalat dar cred ca poate fi siguranta sau poate termostatul sau rezistenta....imi poate spune cineva cat m-ar costa o astfel de reparatie (oricare din ele ar fi sau poate ca e altceva...)? aveti idee cat poate lua un reparator pt o astfel de interventie? multumesc anticipat!!!
Am dat un raspuns.L-am trimis dar vad ca nu apare.Era destul de explificativ.Imi pare rau voi reveni inca o data dar daca ce trimit este respins eu ma retrag.TASTEZ NU GROZAV , imi ia mult timp si tastatura mai face figuri.
Fiind ora 5 ma gindesc ca de vina este siteul.Voi reveni.
Multumesc frumos pt raspuns dl Nelu, imi pare foarte rau ca nu a aparut ceea ce ati explicat, am sa va rog sa mai scrieti inca o data, sunt foarte interesata....
Revin.
Va dau pe etape.Daca nu va descurcati va spun mai departe.Prima data verificati rezistenta.1.Daca nu este intrereupta.2.Daca nu este fisurata teava de protectie a rezistentetei(izolare fata de exterior adica apa),Daca tubul de protectie este compromis termostatul se v-a intrerupe din nou. Faza 2.se face masurind rezistenta intre cuva si capetele rezistentei .Daca este buna rezistenta trebuie sa fie infinita(aparatul nu va indica nimic)Verificarea se face cu apa in masina si papucii scosi de la rezistenta.Cind ii puneti la loc nu conteaza ordinea stinga,dreapta.Se poate face cu un aparat ieftin chinezesc de aprox.15 lei care oricum e bine sa-l aveti in casa.Puneti aparatul pe rezistenta maxima.Daca rezistenta este compromisa ca izolatie va poate defecta programatorul.
Buna seara! Am o masina de spalat Ardo pe care as dori sa o dau ( pt piese sau poate fi reparata - nu incalzeste apa) daca sunteti interest lasati-mi un mesaj. Multumesc!