Am postat un mesaj si vad ca a disparut, de raspuns nici atat ...

am postat un mesaj si vad ca a disparut, de raspuns nici atat ...
Imi cer scuze dar nu am mai intrat de cateva zile,am avut probleme cu laptop-ul,care era problema dvs?
Buna ziua. Nu stiu ce s-a intamplat cu mesajul meu dar il postez din nou. Asadar, am o masina de spalat Arctic EF5800 care are probleme la inceput de spalare. II selectez programul, baga putin apa normal , da sa evacueze, se opreste brusc si apoi baga apa foarte incet (se aude si un bazait, banuiesc ca al pompei). "O ajut eu cu cca 4 litri de apa pe la sertar, dupa care functioneaza fara probleme pana la capat (invarte, evacueaza, trage apa normal, stoarce). Asa cum am mai scris, problema este doar la inceput, indiferent de programul selectat.
Daca si detergentul va ramane in cutie atunci cel mai probabil este defecta electrovalva de la spalare,cea care baga apa pe cutia mare cu detergent,la clatire masina se alimenteaza pe prima cutie si de asta merge normal. Trebuie verificata electrovalva si eventual schimbata.
din pacate folosesc detergent lichid pe care il pun in cuva ... . O sa verific/inlocuiesc electrovalva. Multumesc frumos.
Buna ziua. Am inlocuit electrovalva cu una universala dar, din pacate, masina face la fel (am verificat si am 220 v la intrare pe ambele electrovalve). Am facut un strap intre firele de alimentare ca sa functioneze ambele deodata si acum merge. Este in regula daca am procedat asa?
Lucru în România