Am o masina de spalat Whirlpool AWT 2288/3 care se opreste in diferite momente ale programului.O inchid si o deschid din nou ca sa continue. Am pus...

Am o masina de spalat Whirlpool AWT 2288/3 care se opreste in diferite momente ale programului.O inchid si o deschid din nou ca sa continue. Am pus otet de cate va ori si am rulat doar asa pentru curatare. Nu a avut efect. Am verificcat si condensatorul chiar l-am schimbat. Degeaba. Puteti sa imi spuneti ce as putea face?
In ce pozitie a programatorului se opreste masina,daca se opreste dupa spalare masina nu incalzeste apa si nu trece mai departe in program din cauza termostatului,verificati acest lucru punand masina sa spele pe un program cu apa rece,fara incalzire,daca merge pana la capat atunci probabil are arsa rezistenta.Succes.
Se opreste in mai multe momente ale programului. Am pus si pe temperatura de robinet, deci fara icnalzire si tot asa face. Va multumesc. PS: scuze da nu inteleg ce inseamna dupa spalare :). Oricum se opreste in mai multe momente :)
Dupa spalare,adica intre spalare si clatire.Dupa restart care e prima operatie care o face? Evacuarea? Se opreste si intre clatiri? Sunt mai multe verificari de facut,daca vreti sunati-ma.0773978699
Lucru în România