Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Webminar pentru industria materialelor de construcție și a elementelor de fixare: Înscrie-te gratuit!

Taiwan Excellence Building Material and Fastener Webinar are loc pe 30 octombrie 2020. Evenimentul face parte dintr-o serie de întâlniri de parteneriat comercial, între România şi Taiwan, fiind centrat pe industria materialelor de construcţie şi a elementelor de fixare din Taiwan, cu participarea a patru dintre câştigătorii prestigiosului Taiwan Excellence Award.
Webminar pentru industria materialelor de construcție și a elementelor de fixare: Înscrie-te gratuit!

King Slide, al doilea cel mai mare brand de glisiere de mobilier din lume; Sheh Kai, specializată în elemente de fixare de înaltă calitate pentru construcţii, cum ar fi şuruburi bi-metalice; TRONCO, expertul în uşi automate de înaltă performanţă şi Sheh Fung este un brand cu materiale de fixare specializat în tehnologia cu super acoperire şi rezistentă la coroziune.


ÎNREGISTRAŢI-VĂ AICI


Tematica prezentării:

Trei tipuri de design revoluţionar pentru glisierele dulapurilor tale

Sistem elegant de sertare metalice cu un design neelectric, complet mecanic, SIMLEAD Safety Drawer System cu Push-Open, Silent Soft Closing, cuprinde pereţii laterali printr-o extensie completa şi oferă primul sertar funcţional şi design prietenos din lume. Proiectarea mecanică încorporată ̎Vibration Safety Design (VSD)̎ previne riscul de deterioarare a dulapurilor din cauza lovirii bruşte a sertarelor. În cazul vibraţiilor, sertarul cu VSD va avea doar o deschidere maximă de ¾.

Ancore cu şurub
1. Între ancora cu şurub şi ancora de expansiune
2. Între omologare şi neomologare din perspectiva siguranţei construcţiei tale
3. Avantajele produsului

Produs de fixare pentru beton cu ductilitate ridicată în zona portantă a elementului de fixare. Vârful de găurire şi filetele principale sunt tratate separat prin căldură folosind diferite metode. Zona de încarcare a elementului de fixare va avea o duritate sub HRC32, acestea ar proteja dispozitivul de fixare în sine de efectele fragilizării induse de hidrogen şi coroziune, prevenind deteriorarea neasteptată, îmbunătăţind astfel performanţa dispozitivului de fixare. Vârful de găurire este creat pentru a avea duritatea necesară pentru a pătrunde şi fileta elementele de legătură în beton, cruciale pentru construcţie.

Sisteme inteligente pentru uşi automatizate

 
Ca răspuns la versatilitatea crescândă în aplicatiile automate de usă şi la cerinţele clienţilor, TRONCO Electric Machinery a lansat sistemul inteligent automat de usă batantă SW30-12/sW30-, ce încorporează servo-controlere cu microprocesor care aduc avantajul controlului precis şi al poziţiei uşii şi al funcţionării fără zgomot. Fiind un sistem electric verde, are unităti de alimentare cu energie de înaltă eficienţă, cu consum de energie stand-by la doar ‹ 0.5 W, oferind o soluţie automată uşoară de energie superioară, rentabilă. Caracteristicile de sigurantă sunt întotdeauna prioritatea maximă în proiectarea produsului TRONCO. Funcţia de detectare a obstrucţiei încorporată actionează chiar şi pe cea mai uşoară atingere a uşilor în timpul închiderii pentru a preveni accidentele.

Şuruburi pentru lemn şi cherestea ETA


Pentru a îmbunatăţi continuu calitatea de fabricaţie a Sheh Fung, am primit certificarea ISO-9001, ISO-14001, CE, pentru a ne asigura că produsele noastre au garanţia de clasa mondială. În competiţia din ce în ce mai acerbă pe piaţa internă şi internatională, avem certificare de laborator A2LA ce dovedeşte realul progres în controlul calităţii în ţară şi în străinătate. Echipa de cercetare şi dezvoltare Sheh Fung este capabilă să lucreze cu clienţii pentru a-şi îndeplini cererea şi pentru a personaliza elemente noi pentru a spori competivitatea pe poziţiile de piaţă.

 

Taiwan Excellence Building Material and Fastener Webinar 2020 este un eveniment exclusiv ce va avea loc, prin sistem de videoconferinţă în data de 30 octombrie 2020, pentru care înscrierea şi participarea se fac în mod gratuit.

Pentru mai multe detalii despre agenda evenimentului, tematica, speakeri şi înscriere AICI.

Evenimentul este organizat de TAITRA (www.taitra.org.tw) prin biroul local Taiwan Trade Center, parte a reţelei de reprezentare comercială internaţională pentru Dezvoltarea Comerţului Exterior din Taiwan şi cea mai importantă organizaţie non-profit de promovare comercială din Taiwan, ce are ca misiune să identifice oportunităţi şi să dezvolte relaţii comerciale între companiile de top din Taiwan şi cele româneşti.

Webminar pentru industria materialelor de construcție și a elementelor de fixare: Înscrie-te gratuit!

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva